UW WENSEN … ONZE DOELSTELLING

De verbetering van het welzijn en van onze omgeving is de laatste jaren meer en meer een prioriteit geworden voor ieder van ons. In het bijzonder gaat onze aandacht uit naar het verbeteren van onze levenscomfort binnenshuis en daarbuiten. We willen niet enkel meer thuis leven, maar ook genieten, ontspannen, delen en bevoorrechte momenten beleven met de personen die ons na aan het hart liggen. Ons merk SELECT helpt en ondersteunt u in deze stap dankzij oplossingen die uw levenscomfort en dat van de personen in uw omgeving, buitenshuis verhogen. Ons gamma tuinhuizen en tuinhout beantwoordt aan hoogwaardige normen zodat u ten volle kan genieten van uw buitenomgeving. Doorloop onze cataloog en ontdek de verschillende modellen en karakteristieken van onze constructies.

 BELGIAN MADE

De Belgische waarden en precisie in het ontwerp en de ontwikkeling, de kwaliteit en het procesbeheer, garanderen een hoge kwaliteit in rendement en service en laat ons toe om aan uw wensen te voldoen. De productie, het beheer en het logistieke proces zijn gebaseerd op Belgische waarden zoals betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en visie.

 5 JAAR GARANTIE

Met meer dan 25 jaar ervaring in de houtbusiness, kunnen we u een hoogwaardig kwaliteitsniveau aanbieden in onze producten en onze diensten. We zijn ook uiterst zorgzaam in het selecteren van de grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen. We hopen u hiermee voldoende redenen te geven om ons uw vertrouwen te schenken. Daarbovenop geven we u een garantie van 5 jaar op al onze producten van het gamma SELECT.

 Geïmpregneerd VUREN HOUT

Het vuren hout is een natuurlijk, warm materiaal, met respect voor het milieu en in harmonie met de rest van uw tuin. We selecteren met zorg deze grondstof voor onze constructies, uit Noord-Europese bossen, waar door de lange en koude winters het hout langzaam groeit. De jaarringen zijn dunner, wat ervoor zorgt dat het hout stabieler en sterker is. We houden rekening met het milieu en gebruiken voor onze tuinhuizen hout uit verantwoord beheerde bossen, conform aan de FSC©, PEFC en EUTR normen. Het vuren hout wordt bovendien bij ons autoclaaf klasse 3 geïmpregneerd.

 VEREISTE SERVICE

We stellen alles in het werk om tot uw beschikking te staan en een luisterend oor te bieden indien nodig. Onze logistieke dienst, interne verkoop en dienst na verkoop staan tot uw dienst om u ten allen tijde te helpen in het aankoopproces van uw tuinhuis. Onze tuinhuizen worden overigens allemaal door ons aan huis geleverd of op de werf met een vrachtwagen met heftruck.