SELECT

Select, een belgische architect

Onze 30 jaar ervaring in de houtsector is een onschatbare bron van kennis en expertise. Dit reflecteert zich in alle stadia van het productieproces van de tuinhuizen, gaande van het ontwerp en de ontwikkeling tot de uitgaande logistiek. Een rode draad, die ons in staat stelt om 5 jaar garantie te bieden op iedere constructie.

Select, een betrouwbaar concept

Bedrijven die hout en houtproducten importeren, verwerken of verkopen, moeten voldoen aan de voorschriften van de EUTR en zorgen voor de nodige documentatie om de legale herkomst van het hout aan te tonen. De EUTR vereist dat alle hout en houtproducten die op de Europese markt worden verkocht, moeten voldoen aan de wettelijke vereisten voor traceerbaarheid en herkomst. De Europese Houtverordening heeft tot doel de handel in illegaal gekapt hout te voorkomen en het duurzaam beheer van bossen te bevorderen. Ons hout wordt ontgonnen uit verantwoord beheerde bossen, conform aan de geldende wetgeving ((EUTR) No 995/2010).

De autoclave behandeling van onze tuinhuizen biedt een duurzame bescherming tegen schimmels, zwammen, insecten en extreme weersomstandigheden. Onze tuinhuizen behalen, na impregnatie, gebruiksklasse 3. Wij kozen voor Wolmanit CX10, om te beantwoorden aan de geldende gezondheids- en milieunormen en vanwege haar hoge doeltreffendheid. Het product beschermt en verlengt niet alleen de levensduur van het hout, het is bovendien chroom- en arseenvrij.

select, een tuinhuis dat een uniek gevoel opwekt

De tuin is een geweldige plek om tot rust te komen. Het is bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur een positief effect heeft op ons welzijn. Ruimtes voor sociale contacten zoals een gezellige zithoek of een eettafel nodigen uit om samen te komen met vrienden en familie en zorgen voor een gevoel van verbondenheid en geluk.

select, een warm effect

Het vuren hout is een natuurlijk, warm materiaal, met respect voor het milieu en in harmonie met de rest van uw tuin. We selecteren met zorg deze grondstof voor onze constructies, uit Noord-Europese bossen, waar door de lange en koude winters het hout langzaam groeit. De dunnere jaarringen zorgen voor stabiel, sterk hout.

Een traditionele stijl of eerder een liefhebber van een modern ontwerp, tuinhuizen zijn een praktische en veelzijdige toevoeging aan uw persoonlijke behoeften, die zowel de waarde van uw huis als uw levensstijl naar een hoger niveau tillen. Wij leggen onze focus op de verbetering van ieders levenscomfort binnenshuis, maar ook daarbuiten. Geniet, ontspan, deel en beleef bevoorrechte momenten met de personen die u na(uw) aan het hart liggen.

 

Doorloop onze cataloog en ontdek de verschillende modellen en karakteristieken van onze constructies.